Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Čokoladni hleb sa tikvicama

2016-11-29
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Možda zvuči čudno, ali kombinacija čokolade i tikvica je zapravo vrlo ukusna. Naročito u ovom mekom, pufnastom hlebu.

Sastojci:

  • 1 šolja domaćeg putera od badema
  • 2 jajeta
  • 3 kašike kokosovog ulja
  • 2 kašičice vanile
  • 2 kašike kokosovog brašna
  • 2 kašike organskog kakaa
  • 1 kašičica limunovog soka
  • 1/2 kašičice sode bikarbone
  • 1/2 kašičice cimeta
  • 1/4 kašičice muskatnog oraščića
  • 1 tikvica, narendana
  • prstohvat soli

Priprema:

Stavite papir za pečenje u tepsiju za hleb. Iscedite tikvice od vode koliko god možete. Pomešajte jaja, puter od badema, kokosovo ulje i vanilu. Dodajte kokosovo brašno, kakao, limunov sok, sodu bikarbonu, cimet, muskatni oraščić i so. Sve lepo izmešajte.

Dodajte tikvice testu, lepo izmešajte i ubacite ga u tepsiju. Pecite na 180 °C  tokom 25-30 minuta. Poslužite.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Biskviti od bundeve

  • Smoothie od jagode i manga

  • Ljutkasta meksička kajgana

Recipe Comments

Post A Comment