Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Čorba od slatke bundeve

2016-07-07
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Sastojci:

  • slatka bundeva
  • 1/2 crnog luka, iseckanog
  • 4 čena belog luka, iseckana
  • 2 kašike devičanskog maslinovog ulja
  • 2 šolje pileće supe, bez rezanaca
  • 1/2 kašičice kima
  • 1/2 kašičice mlevene paprike
  • 1 šolja domaćeg kokosovog mleka
  • so i biber po ukusu

Priprema:

Presecite bundevu na pola, izvadite seme, stavite je u tepsiju i pecite 20 minuta na 200 ºC. Ostavite da se ohladi. U veliki tiganj stavite maslinovo ulje i crni luk, i dinstajte ga 4-5 minuta. Ubacite beli luk i dinstajte još 1 minut. Ubacite kim i mlevenu papriku. Ubacite pileću supu i dovedite do ključanja. Posolite i pobiberite.

Kašikom izvadite unutrašnjost bundeve i ubacite je u tiganj. Sklonite sa ringle. Ubacite sve u blender i meljite dok ne dobijete kašastu smesu. Prebacite sve u malo dublju šerpu, vratite na ringlu i ubacite kokosovo mleko. Promešajte i servirajte toplo.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Govedja čorba sa djumbirom

  • Jednostavna paradajz supa

  • Kremasta paradajz čorba sa piletinom

  • Francuska supa od luka

  • Pileća čorba sa kokosom i karijem

Recipe Comments

Post A Comment