Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Govedja krmenadla sa karamelizovanim lukom

2016-07-25
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Vrlo elegantno jelo koje možete koristiti u nekim specijalnim prilikama. Neće Vam trebati puno vremena, a svi će biti oduševljeni ukusom.

Sastojci:

  • 2 govedje krmenadle
  • 3 kašike iseckanog ruzmarina
  • 2 crna luka, iseckana
  • 1 šolja iseckanih šampinjona
  • 2 kašike limunovog soka
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 2 kašike kokosovog ulja
  • so i biber

Priprema:

U maloj posudi pomešajte maslinovo ulje i ruzmarin. Krmenadle posolite i pobiberite a zatim ih prelijte kombinacijom maslinovog ulja i ruzmarina. Ostavite da odstoji tako 30 minuta.

U medjuvremenu, zagrejte u tuganju kokosovo ulje i ubacite crni luk. Dinstajte ga dok ne porumeni i ne omekša, uz često mešanje. Ubacite pečurke i dinstajte još 5 minuta uz stalno mešanje. Prelijte pečurke i luk limunovim sokom i uklonite tiganj sa ringle, ali ostavite luk i pečurke u njemu.

Pecite krmenadle na roštilju ili u tiganju 4-5 minuta sa svake strane. Ostavite ih da odstoje 5-8 minuta, stavite karamelizovan luk i pečurke na njih i poslužite.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Govedja šnicla sa malinama i baby spanaćem

  • Domaći gulaš

Recipe Comments

Post A Comment