Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Govedja rebra u roštiljskom sosu

2016-07-18
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Ovako pripremljena govedja rebra će biti toliko ukusna da ćete polizati i prste nakon jela. Za pripremu, biće vam potreban domaći sos za roštilj, čiji recept takodje možete naći na našem sajtu.

Sastojci:

  • govedja rebra, približno oko 1,5 kg
  • 2 kašike čilija u prahu
  • 1 kašika samlevenog belog luka
  • 1 kašika samlevenog crnog luka
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • 2 kašičice origana
  • domaći sos za roštilj
  • so i biber

Priprema:

U maloj posudi pomešajte čili u prahu, beli luk, crni luk, mlevenu papriku, origano, so i biber. Lepo uvaljajte rebra u ovu mešavinu začina. Stavite rebra u tepsiju na koju ste prethodno stavili papir za pečenje. Pecite rebra u rerni 2-3 sata na 150 ºC, odnosno dok meso ne krene da se odvaja od kosti.

Prelijte rebra sosom za roštilj i pecite ih još 4-5 minuta u rerni. Poslužite i uživajte.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Govedja šnicla sa malinama i baby spanaćem

  • Domaći gulaš

Recipe Comments

Post A Comment