Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Jaja sa šparglom i slaninom

2017-01-13
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Odlično jelo pravljeno od zdravih sastojaka. Umesto slanine možete koristiti govedju pršut.

Sastojci:

  • 100g špargle
  • 3 parčeta slanine ili govedje pršuti
  • 2 jajeta
  • sok od 1/2 limuna
  • 1 kašičica majčine dušice
  • so

Priprema:

Zagrejte rernu na 200℃. Stavite slaninu ili govedju pršut u vatrostalnu posudu i pecite je u rerni oko 10 minuta. Izvadite slaninu/pršut iz vatrostalne posude a ubacite špargle. Prelijte ih limunovim sokom, posolite i pospite majčinom dušicom. Pecite špargle u rerni 5-6 minuta.

Izvadite vatrostalnu posudu iz rerne, vratite slaninu/pršut u nju i stavite je preko špargli, razbijte jaja i stavite ih preko svega. Pecite u rerni još 7-8 minuta. Poslužite.

Average Member Rating

(4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Biskviti od bundeve

  • Smoothie od jagode i manga

  • Ljutkasta meksička kajgana

Recipe Comments

Post A Comment