Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Kajgana sa jabukom i lukom

2016-07-19
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Umesto da pravite standardnu kajganu, isprobajte nešto novo.

Sastojci:

  • 8 jaja, umućenih
  • 1/2 crvenog luka, iseckanog
  • 1 stabljika celera, iseckana
  • 1 jabuka, iseckana
  • sveži vlašac, iseckan
  • 1 kašika kokosovog ulja
  • so i biber

Priprema:

Zagrejte kokosovo ulje u velikom tiganju, na srednje jakoj vatri. Ubacite crveni luk i celer i dinstajte ih 2-3 minuta. Ubacite jabuku i dinstajte još 1-2 minuta. Prelijte jaja preko luka, celera i jabuke i pecite još 3-4 minuta, uz sporo mešanje.

Sklonite tiganj sa ringle i ostavite da odstoji 1-2 minuta. Posolite i pobiberite, pospite vlašac po jajima i poslužite.

Recipe Type: Ingredients: , , , ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Biskviti od bundeve

  • Smoothie od jagode i manga

  • Ljutkasta meksička kajgana

Recipe Comments

Post A Comment