Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Kremasta pileća pasta

2016-09-30
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Ako ste mislili da nikada više nećete jesti pastu, jer je puna testenine, prevarili ste se! Zato je tu bundeva, da u potpunosti zameni testo i poboljša ukus.

Sastojci:

  • 1 manja bundeva, presečena na pola i očišćena od semena
  • 400g pilećeg belog mesa
  • 2 šolje skuvanog brokolija
  • 6 parčića slanine ili govedje pršuti
  • 1 crni luk, samleven
  • 3 čena belog luka, samlevena
  • 1,5 šolja domaćeg kokosovog mleka
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 2 kašike kokosovog ulja
  • so i biber

Priprema:

Prelijte bundevu uljem, posolite je i pobiberite. Stavite je na tepsiju i pecite u rerni na 200 ℃ tokom 40 minuta. U medjuvremenu, zagrejte 1 kašiku kokosovog ulja u tignaju. Posolite i pobiberite piletinu i ubacite je u tiganj. Pecite je 6-7 minuta sa svake strane. Izvadite je na tanjir i isecite na kriške kada se malo ohladi.

Izvadite bundevu iz rerne i pomoću viljuške ili kašike izdubite “meso” bundeve i stavite ga u činiju. Zagrejte preostalu kašiku kokosovog ulja u šerpi i ubacite crni i beli luk. Dinstajte ga 3-4 minuta. Dodajte kokosovo mleko i dovedite do ključanja. Dodajte bundevu, slaninu ili pršut, brokoli i piletinu. Dobro promešajte i kuvajte još 2-3 minuta. Poslužite.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Govedja šnicla sa malinama i baby spanaćem

  • Domaći gulaš

Recipe Comments

Post A Comment