Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Pileća čorba

2016-06-21
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Sastojci:

  • 1 celo pile
  • 1 veliki crni luk, iseckan
  • 2 velike šargarepe, iseckane
  • 2 stabljike celera, iseckane
  • 2 lovorova lista
  • 5 čena belog luka
  • 1/2 kašičice svežeg peršuna, iseckanog
  • dva crna mlada luka, iseckana
  • so i biber po ukusu

Priprema:

Pile isecite na nekoliko manjih komada, stavite ga u veliku šerpu sa vodom i stavite na ringlu da se kuva. U šerpu dodajte šargarepe, stabljike celera, crni luk, beli luk, mladi luk, lovorove listove, biber i so. Kada voda provri, smanjite temperaturu ringle i ostavite da se krčka 90 minuta. Nakon toga, izvadite piletinu iz šerpe na dasku za sečenje, uklonite pileću kožu, a meso odvojite od kosti i iseckajte ga na sitnije komade. Vratite iseckano meso u čorbu, zajedno sa peršunom, sklonite sa ringle, poklopite i ostavite tako da odstoji 5 minuta pre serviranja.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Govedja šnicla sa malinama i baby spanaćem

  • Domaći gulaš

Recipe Comments

Post A Comment