Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Piletina sa paradajz kremom

2016-10-22
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Klasično pileće meso koje vrlo lako možete obogatiti sosom od paradajza sušenih na suncu.

Sastojci:

  • 2 pileća filea
  • 1,5 šolja domaćeg kokosovog mleka
  • 4 grančice majčine dušice
  • 1/2 šolje vode
  • 10-12 paradajza sušenih na suncu
  • 1/2 kašičice listova majčine dušice
  • so i biber

Priprema:

Posolite i pobiberite piletinu. Stavite piletinu u vatrostalnu posudu a preko nje stavite 2 grančice majčine dušice. Pecite u rerni na 200 ℃ tokom 45 minuta. U medjuvremenu, ubacite u šerpicu kokosovo mleko i preostale 2 grančice majčine dušice. Dovedite do ključanja i ostavite da se kuva dok se količina mleka ne smanji za 1/3, oko 10 minuta.

Ostavite mleko da se hladi 10 minuta. Uklonite majčinu dušicu pa vratite šerpicu na ringlu. Dodajte vodu i kuvajte još 5 minuta. Dodajte paradajz, so, biber i listove majčine dušice.

Prelijte sos preko piletine  i poslužite.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Govedja šnicla sa malinama i baby spanaćem

  • Domaći gulaš

Recipe Comments

Post A Comment