Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Riblja čorba s karijem

2016-12-07
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Pomalo neobičan način za pripremu riblje čorbe ali i te kako ukusan. Naročito će se svideti onima koji vole ukus karija.

Sastojci:

  • 500g ribe po izboru, iseckane na komade
  • 2 šolje vode
  • 2 kašike kari začina
  • 2 šolje domaćeg kokosovog mleka
  • 2 šargarepe, iseckane
  • 1 šolja narendanog ljubičastog kupusa
  • 2 tikvice, male, iseckane
  • 1/2 šolje crnog luka, iseckanog
  • 3 kašike samlevenog belog luka
  • 1 kašika kokosovog ulja
  • 1 šolja svežeg korijandera, za dekoraciju
  • 1 kašičica soli

Priprema:

Zagrejte kokosovo ulje u šerpi i dinstajte beli luk i crni luk 3-4 minuta. Dodajte vodu i kari pa lepo izmešajte. Dodajte šargarepu, kupus i tikvice. Dovedite do ključanja i ostavite da se kuva 20 minuta na jakoj vatri. Smanjite temperaturu ringle, pa dodajte kokosovo mleko, ribu i so. Ostavite da se krčka još 10 minuta.

Pospite korijanderom i poslužite.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kupovi od jaja i pršute

  • Jaja sa šparglom i slaninom

  • Juneći burgerčići sa ruzmarinom

  • Govedja šnicla sa malinama i baby spanaćem

  • Domaći gulaš

Recipe Comments

Post A Comment